així aprendràs

La preparació i el mètode són el camí cap a l’excel·lència. 

Principis pedagògics

Els xiquets i les xiquetes són els protagonistes del seu procés d’aprenentatge. Així, promovem la seua motivació i les seues ganes d’esforçar-se per millorar. Basem les nostres intervencions educatives en programes experiencials que busquen assolir la seua formació integral i significativa. Ensenyem a viure en la vida amb autonomia, tolerància i respecte.

Experiència i professionalitat

Per a dur endavant els nostres objectius pedagògics, contem amb professionals qualificats en el món de l’educació i del temps lliure; persones amb experiència que treballen en equip i que ofereixen una atenció individualitzada i adaptada a les característiques individuals de cada xiquet i xiqueta.

Innovació educativa

Apostem per noves estratègies i metodologies en el procés d’ensenyança-aprenenatge que posen en valor les noves tecnologies i que busquen una innovació sostenible, deixant sempre l’espai necessari per a la creativitat. Fomentem el treball cooperatiu i treballem la gestió emocional partint del reconeixement positiu i de la confiança en els xiquets i les xiquetes.

Millora constant

El nostre equip de professionals aposta per la formació constant perquè sap que aquesta garanteix una millora continuada a la seua actuació i, per tant, a la qualitat dels serveis que oferim.

Tranquil·litat i seguretat

Els xiquets i les xiquetes són la nostra prioritat i, per tant, cuidem al màxim la seua protecció a les nostres classes. D’Aquesta manera, garantim tranquil·litat i seguretat a totes les famílies.

VULL DONAR-ME D'ALTA