Escoles de vacances

A Fem Escola la festa està assegurada viuràs una experiència inoblidable!

 • ESCOLA D'ESTIU

  Als mesos de juliol i agost oferim escoletes perquè els xiquets i les xiquetes de 3 a 12 anys gaudisquen al màxim de les seues vacances d’una manera lúdica i educativa.

  Tallers, jocs, activitats esportives, excursions, piscina… i molta diversió!

  Vull donar-me d'alta

 • SUMMER SCHOOL

  Als mesos de juliol i agost oferim escoletes en anglès perquè xiquets, xiquetes i joves, de 3 a 17 anys gaudisquen al màxim de les seues vacances d’una manera lúdica i educativa i en un entorn bilingüe.

  Totes les activitats es fan en anglès i estan basades en els projectes relacionats amb la temàtica de la Summer School.

  Vull donar-me d'alta

 • CAMPUS ESPORTIU

  Als mesos de juliol i agost oferim campus esportius perquè xiquets, xiquetes i joves aprofiten al màxim les seues vacances practicant activitats físicoesportives.

  Amb la pràctica de l’esport, promoguem hàbits de vida saludable i fomentem valors com l’esforç, la cooperació i el fair play.

  Vull donar-me d'alta

 • ESTIU JOVE

  Als mesos de juliol i agost oferim escoletes perquè els joves d’entre 12 i 17 anys gaudisquen al màxim de les seues vacances d’una manera lúdica i educativa.

  Viuran aventures que sempre recordaran!

  Vull donar-me d'alta

 • ESCOLA DE PASQUA

  Durant les vacances de Pasqua oferim una proposta farcida d’activitats, jocs i tallers diversos perquè els xiquets i les xiquetes gaudisquen del seu temps lliure en un entorn d’aprenentatge i divesió.

  Vull donar-me d'alta

 • ESCOLA DE NADAL

  Durant les vacances de Nadal oferim una proposta farcida d’activitats, jocs i tallers diversos perquè els xiquets i les xiquetes gaudisquen del seu temps lliure en un entorn d’aprenentatge i diversió.

  Vull donar-me d'alta